стрічка

Драйв, квартирник та піжама: як у Луцьку виступав Бабкін

13 Лютого 2019, 12:57
Сергій Бабкін 1647
Сергій Бабкін

До Луцька зі своїм новим україномовним альбомом «Музасфера» приїхав відомий співак Сергій Бабкін.

12 лютого обласний центр став 17 містом, в якому артист презентував 13 треків, серед яких є добре відомі й давно облюблені пісні «Де би я» та «Хто далі йде».

Бабкін чудово «заміксував» старі пісні з новими, аби зал міг підспівувати йому, тому того вечора лунали ще й «Привіт, Бог» та «Зелений чай».

Розпочав свій виступ співак із пісні «Де би я», після якої подякував любителям своєї творчості, що знайшли час  та прийшли підтримати його команду.

Після кількох треків Бабкін зауважив, що від сцени до людей дуже близько, ніби він дає не концерт, а прийшов на квартирник.

«Завжди можна виходити вперед, гуляти, пригати, йти в зал, а тут все так «раз-два-три», але ж чим ближче, тим краще», — сказав співак.

Після кількох нових пісень лучани почали зізнаватися Бабкіну в коханні, дарувати букети, ляльки, м’які іграшки та навіть шоколад.


Сергій же дарував лучанам свої твори, танцював на сцені, сидів, лежав, співав разом із дітьми – відверто ловив кайф.

«Я прекрасно розумію, що багато хто у цьому залі дуже сильно здивований, побачивши таке на сцені. Але це прекрасно, бо було б набагато гірше якби ви побачили, те, що очікували», — додав автор пісень.

До речі, після того, як артист дав заспівати приспів пісні «Хто далі йде» одній із маленьких лучанок, то здивувався, як йому раніше не прийшла в голову ідея, аби разом з ним заспівав дитячий хор.

На середині концерту слухачі не витримували танцювати на кріслах, тому виходили у проходи або ж сідали під сценою, аби побути ближче біля свого кумира.

Насамкінець, Бабкіна двічі викликали на біс, тому він виконав «Я не той»,  «для тих, хто знімав, а не для того, для чого по-старинці приходять на концерт», артист знову виконав «Де би я», а на завершення «приправив» все піснею «Забери».


































Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024