стрічка

На Ковельщині Юлія Тимошенко більше довіряє районним однопартійцям, ніж Олегу Кіндеру

12 Лютого 2019, 19:44
Володимир Андросюк 1006
Володимир Андросюк

Довіреною особою кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко по Ковельському територіальному виборчому округу № 21 став районний депутат Володимир Андросюк.

На офіційному сайті ЦВК вказується, що Володимир Тимофійович – пенсіонер, хоча він також є головою депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Ковельській районній раді.

Очевидно, через постійні скандали по Ковелю у штабі Юлії Тимошенко вирішили, що в міській парторганізації, яку після Олега Кіндера очолює Віра Федосюк, немає достойних людей бути довіреною особою леді Ю. на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року, а тому призначили районного депутата. Самого ж ковельського міського голову в лютому 2017 року скандально звільнили з посади голови Волинської парторганізації «Батьківщини» і відтоді він став радником Юлії Тимошенко.

До речі, на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року довіреною особою Юлії Тимошенко у Ковельському територіальному виборчому окрузі був підприємець Ігор Пініс, який нині є головою депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді.

Читайте також: Очільник ковельського міського «УКРОПу» поглузував з євреїв

Коментар