стрічка

Волинській журналістці погрожували через скандал з хутрофермою

11 Лютого 2019, 19:19
Оксана Петрук 1121
Оксана Петрук

Журналістці регіонального онлайн-медіа Оксані Петрук після публікації про відкриття норкової ферми на Волині почали погрожувати.

Про це Оксана написала на своїй сторінці у Facebook.

«Після громадських обговорень у селі Підгірне, я побачила у Facebook кометарі від Володимира Поліщука. Чоловік написав, що «треба вичислити ту суку яка це пише». Щоб з'ясувати, що саме так зечипило чоловіка і для чого мене вичисляти, я вирішила сама приїхати до нього. Я знала його дружину і вважала, що можемо вияснити все цивілізовано. Однак я помилилась. Герой вживу нічим не відрізнявся від фейсбучного. Кричав, хамив і накінець вийняв телефон і почав мене фоткати. До слова, швагро цього невігласа очолює Держпродспоживслужбу в районі, де якраз і будується норкова ферма», — йдеться у дописі.

За словами журналістки, вона звернулась в ГУНП з заявою про погрози, проте після розмови зі слідчим її опанував відчай.

«Наша розмова скидалася на шоу «Говорить Україна», бо правоохоронець спочатку затіяв дискусію з приводу фактів викладених у публікації. Співробітника поліції більше цікавило, які можуть бути притензії до фермера, ніж те, з чим я звертаюся. Він також висловив припущення, що швидше за все це повідомлення не будуть вносити в ЄРДР. Ситуація спонукає мене винести все в публічну площину. Прикро. Страшна країна. Дика», — додає вона.


Читайте також: «Шкурне питання»: кому вигідна норкова ферма біля Рожища

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024