стрічка

Як у Луцьку презентували настільну гру «УПА – відповідь нескореного народу»

10 Лютого 2019, 09:56
настільна гра «УПА – відповідь нескореного народу» 1186
настільна гра «УПА – відповідь нескореного народу»

У Луцьку в Центрі туризму, спорту та екскурсій відбулося представлення настільної гри «УПА – відповідь нескореного народу».

8 лютого близько півсотні гостей, гуртківці ЦТСЕ, учні та вчителі, прийшли, щоб дізнатися та взяти участь у пізнавальній грі, — інформують організатори.

«Гра у ваших руках – це можливість долучитися до лав повстанців, що ведуть завзяту боротьбу за звільнення українських теренів. Зброєю у цій боротьбі будуть ваші знання про історію Української Повстанської Армії», –  зазначають розробники.

Отож, серед присутніх сформували 4 команди по два гравці кожна і розпочали «боротьбу». Перемогла команда гуртківців Центру туризму, спорту та екскурсій з Боратинської ОТГ.

Настільна гра  «УПА – відповідь нескореного народу» – одна з ігор проекту «Гра мандрівка» від Українського інституту національної пам’яті. Про цю та інші розробки Інституту розповіла присутнім представник Українського інституту національної пам’яті на Волині Леся Бондарук. Показове представлення гри провели спеціалісти Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк Максим Каширець та Лідія Кощук. 



Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024