стрічка

У ліцей на Горохівщині завітали патрульні

07 Лютого 2019, 19:02
У ліцей на Горохівщині завітали патрульні 1041
У ліцей на Горохівщині завітали патрульні

У Сенкевичівському ліцеї діти кидали літаючі диски, приміряли обладунки патрульних і вчились азам бойового мистецтва капуейра.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці патрульної поліції Волині.

До вихованців ліцею завітали: патрульні поліцейські, спортсмени з Академії КАПА, партнери з обласної бібліотеки для юнацтва, Палацу учнівської молоді, аспірантка СНУ імені Лесі Українки Світлана Мілінчук, працівник Ківерцівського природного парку Максим Нечипорук та Олександр Слєпухін – представник Луцької команди з фрізбі. 

Понад сто ліцеїстів більше трьох годин захоплююче провели час з дорослими. З найменшими учнями бавились в ігри, з ними виготовляли флікери та влаштовували їм цікаві конкурси. 

Трохи старші мали змогу повправлятись у спортивній майстерності разом з капуейристами, поскакати на спеціальних батутах та навчитись азам цього бойового мистецтва. Представники команди фрізбі навчали дітей кидати літаючі диски, провели з ними невелику естафету та розповідали про туризм.

На завершення всі охочі приміряли обладунки патрульних та фотографувались у службових автомобілях. А також отримали канцтовари від Академії КАПА та фрізбі від луцької команди.
















 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024