стрічка

Кінотеатр «Адреналін» запрошує волинян на три прем'єри

06 Лютого 2019, 18:02
Кінотеатр «Адреналін» запрошує волинян на три прем'єри 1087
Кінотеатр «Адреналін» запрошує волинян на три прем'єри

Волинян кличуть дивитися у кінотеатрі «Адреналін» три прем'єри: «Інтерв'ю з Богом», «Крути» та «LEGO».

Про це інформують у КРЦ «Адреналін Сіті».

Цього тижня в кінокомплексі «Адреналін» неймовірно цікава драма з детективним сюжетом «Інтерв'ю з Богом».

Виробництво: США 2019
Жанр: детектив, драма
Тривалість: 1:45
Обмеження: 12+
Режисер: Перрі Ленґ

В головних ролях:

Брентон Туєйтес, Девід Стретейрн, Яель Ґробґлас, Гілл Гарпер, Чарлбі Дін Крік Боббі Ді Чікко Міган, Кімберлі Сміт.

Сеанси: в кінокомплексі «Адреналін» о 14:10; 21:10.

Сюжет:

Що би ви запитали, якби вам дістався шанс взяти інтерв'ю в Бога? Молодому журналістові Полу Ашеру пощастило поспілкуватися з людиною, яка так себе називає. Він знає, що Пол зовсім недавно повернувся з війни і знає, чого йому вартувало там бути, адже війна дуже сильно змінює людей. Після повернення додому, Пол страждає від безлічі проблем – від кошмарів війни, невдалого шлюбу, зникнення віри. І тут ця дивна людина, яка іменує себе Господом. У нього буде всього 3 дні, щоб запитати все, що забажає. І на кожен із них хлопець отримає відповідь. Так хто же насправді Бог?

«Крути» 1918 - Прем'єра

Виробництво: Україна 2019
Жанр: історія, екшн
Тривалість:1:55
Обмеження:12+
Режисер: Олексій Шапарев

В головних ролях:

Олександр Піскунов, Олексій Трітенко, Роман Ясіновський, Богдан Юсипчук, Дмитро Ступка, Наталія Васько, Остап Ступка, Юрій Коваленко, Євген Нищук.

Сеанси: в кінокомплексі «Адреналін» 12:10; 17:50; 19:50.

Сюжет:

Початок ХХ століття був дуже важким часом для українців. Але тоді вони все ж змогли одержати свою незалежність, яку треба було ще утримати. Для цього багато хто готовий був йти на жертви, стояти за незалежність своєї країни. У 1918 році сталася одна з найстрашніших подій – битва під Крутами недалеко від Києва. Кілька сотень патріотичних студентів, молоді люди героїчно вирішили захистити свою країну від чотиритисячної добре озброєної Червоної армії. Серед них є і брати, які закохалися в одну дівчину, і просто купа молодих хлопців, у яких все ще має бути попереду.

LEGO - Прем'єра

Виробництво: США, Канада, Австралія, Данія, Норвегія 2019
Жанр: анімація, бойовик, комедія, пригоди, сімейний
Тривалість:1:45
Обмеження:3+
Режисер: Майк Мітчелл
Сеанси: 16:00; 18:00

Сюжет:

Настали не найкращі часу в Бріксбурзі. Світ занурився в постапокаліптичні фарби, де вже немає всіх тих радощів, що були раніше. До того ж, на місто насувається небезпека з космосу, від якого Бріксбург і його жителів потрібно рятувати найсміливішим героям. Ця страшна сила знищує все навколо швидше, ніж воно будується знову. Еммет, Люсі, Бетмен й інші герої Бріксбурга повинні разом подолати зло та відновити старий порядок. І для цього їм доведеться летіти далеко-далеко за межі нашої рідної планети. Вони пройдуть багато випробувань, разом і окремо, щоб нарешті зрозуміти те, якими вони є. У їх руках лежить доля Бріксбурга.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024