стрічка

«В Галичанах – друга Паска!» – парафію разом з настоятелем прийняли в ПЦУ. ФОТО

05 Лютого 2019, 18:17
Михаїл підписує історичне розпорядження для Галичанської церкви 5845
Михаїл підписує історичне розпорядження для Галичанської церкви

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл видав розпорядження про прийняття релігійної громади села Галичани Горохівського району у клір Волинської єпархії Православної Церкви України.

Історичний документ галичанці отримали в управлінні єпархії відбулася 5 лютого, куди приїхали разом з чинним настоятелем отцем Дмитрієм Фенюком.

1

 

«В Галичанах сьогодні друга Паска! Ми дуже раді, що наш батюшка прийняв мудре рішення і пішов разом з громадою», прокоментувала для Галичанська сільська голова Надія Харчук. 


Делегація з Галичан в Управлінні Волинської єпархії ПЦУ
Делегація з Галичан в Управлінні Волинської єпархії ПЦУ

Нагадаємо, парафіяльні збори Свято-Петро-Павлівського храму відбулися 3 лютого. За приєдання до ПЦУ підписалося 389 осіб, проти – 15, а п’ятеро  утрималося. 

Церкву після пожежі відбудували у 2013 році за рахунок мецената Сергія Мартиняка. 

Коментарі
05 Лютого 2019, 20:51
Але чому рішення надруковане на бланку:"Управління Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату". Зрозуміло що печатку не так швидко зробиш але хоч бланк могли своєчасно змінити.
06 Лютого 2019, 12:46
"Але чому рішення надруковане на бланку:"Управління Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату". Зрозуміло що печатку не так швидко зробиш але хоч бланк могли своєчасно змінити." Бо треба швидко, поки порошок при владі і можна рейдерам спокійно і безнаказано займатись темною справою!
10 Лютого 2019, 01:23
А чого бланк з шапкою Київського патріархату? Його ж вже не існує ?!? Чого не бланк з шапкою ПЦУ Вселенського патріархату ?!?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024