стрічка

У школі на Волині зустрілися випускники шести поколінь

03 Лютого 2019, 15:16
У Велимченській школі зустрілися випускники шести поколінь 1981
У Велимченській школі зустрілися випускники шести поколінь

У першу суботу лютого, за доброю традицією, Велимченська школа відчинила двері для своїх колишніх випускників.

На такі зустрічі запрошуються випускники, в яких за плечима 60, 50, 40, 30, 20, 10 років після закінчення школи, – пишуть на сторінці Велимченської ОТГ у Facebook.

Хотілося б сказати про особливу атмосферу, яку вдалося створити ведучим, вчителям і, звісно, випускникам. Протягом вечора багатьом було що згадати і наші випускники із задоволенням занурювалися у шкільні спогади, у дитинство, думками поверталися у свій рідний клас, наче це було тільки вчора, — зазначають у дописі спільноти.

Директорка школи Тетяна Павлович привітала усіх присутніх з цим святом, розповіла про здобутки та підкреслила, що, незважаючи на давню історію, школа іде в ногу із часом і завжди рада бачити своїх випускників.

Раритені фото випускників
Раритені фото випускників

Раритені фото випускників
Раритені фото випускників

Привітала усіх випускників і голова громади Анастасія Павлович, побажала усім присутнім міцного здоров'я, благополуччя, миру в душах кожного і над нашою рідною Україною. Наголосила, що перед випускниками лежить не проста місія, адже від них залежить завтрашній день не тільки нашого краю, а й усієї України.

«Шановна молодь, мрійте глобально, будьте спраглими до життя, творіть зміни та гордо несіть високе звання Людина, обирайте професію за вподобаннями, йдіть туди, де вас найбільше чекають, де так потрібні ваші молоді завзяті руки і гарячі серця. Умійте бути наполегливими в подоланні труднощів, будьте сміливими, та рішучими в житті», – сказала молода очільниця.

Місцеві підприємці Микола Видрич та Федір Павлович подарували футбольний та валейтбольний м'яч і закликали молодь займатися спортом та бути гідними рідної землі, а підприємець з Ковеля Микола Пірожик переконаний, що голоси односельчан звучать файно і без мікрофонів та символічно подарував професійний мікрофон щоб наші чарівні музики звучали легко, дзвінко та професійно.

Під час святкового вечора всі виступаючі висловлювали слова вдячності учасникам АТО, дякували їм за відвагу, любов до рідної землі та за можливість збиратися і знати, що в нас є щасливе завтра!

Учні 11 класу «зарядили» всіх гостей заходу позитивними емоціями та посмішками.

Одинадцятикласниця Юлія Москалюк зачарувала випускників Велимченської школи своїми піснями.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024