стрічка

Покійний брат хоче забрати на той світ: волинянка звернулася до екстрасенсів

01 Лютого 2019, 16:46
У селищі Луків Турійського району пройшли зйомки проекту «Слідство ведуть екстрасенси» 10795
У селищі Луків Турійського району пройшли зйомки проекту «Слідство ведуть екстрасенси»

У селищі Луків Турійського району пройшли зйомки проекту «Слідство ведуть екстрасенси».

За допомогою до медіумів звернулася  Тетяна Систалюк. Про це інформує прес-служба телеканалу СТБ.

Брат чоловіка луківчанки помер за дивних обставин півроку тому. Після того, за словами жінки, покійник почав снитися її чоловіку Богдану та кликати з собою на той світ. Дивно, але незабаром Богдан й справді  мало не помер. Останньою краплею для жінки стало те, що  моторошний сон наснився її сину, 15-річному Денису. Померлий нібито попередив хлопчика про те, що його життя теж під загрозою. 

За розслідування цієї справи взялися азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс

«Як тільки медіум почне працювати з фотографією сім'ї Тетяни, трапиться дивовижне – до Анни з'явиться дух принцеси Діани!» – повідомили у прес-службі СТБ.

2

«Вона сказала: «Та, кому ти хочеш допомогти, страждає через те, що і я», – повідомила медіум.

Як відомо, принцеса Уельська загинула більше двадцяти років тому в результаті автокатастрофи в Парижі. Її усипальниця знаходиться в Великобританії в родинному маєтку Спенсерів, в Нортгемптонширі.

Не менш приголомшливим стане те, що уві сні до Хаяла Алекперова прийде дух болгарської ясновидиці Ванги, яка свого часу напророкувала смерть принцеси Діани.

«Вона приснилася мені вперше в житті! І сказала дивну фразу: «Розкрий таємницю маленької дівчинки! Її секрет несе смерть!»- відзначить Хаял Алекперов.

Як трактувати сон екстрасенса, про яку таємницю маленької дівчинки йдеться і як пов'язані історії принцеси Уельської і звичайної жінки з Волині, можна буде дізнатися цієї неділі о 19:00 на телеканалі СТБ.


 

Коментарі
03 Лютого 2019, 12:17
Я ще можу зрозуміти, коли в подібну маячню вірять недалекі люди з браком освіти. Але ж ви журналісти! Які екстрасенси, які принцеси Діани з того світу?? А потім ми дивуємося, чому люди тупіють. Тому і тупіють, бо їх регулярно годують лайном типу "Битви екстрасенсів".
04 Лютого 2019, 02:34
Маячня! 100 мг аміназину в день - і ніяких принцес Діан.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024