стрічка

В УКРОПі відповіли на скандальну заяву Савченка про «війну»

31 Січня 2019, 13:34
Голова Волинського осередку УКРОПу Вячеслав Рубльов 1927
Голова Волинського осередку УКРОПу Вячеслав Рубльов

Голова Волинського осередку УКРОПу Вячеслав Рубльов відкидає звинувачення голови облдержадміністрації Олександра Савченка та голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка у підпалі автомобілів останнього. 

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу. 

Як відомо, вночі 30 січня, двоє невідомих людей підпалили автомобілі, які належать дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка.

Після цього голова Волинської ОДА Олександр Савченко зробив резонансну заяву:

«На Волині – рівень Чикаго 30-х років. Коли я це все прочитав, то мені стало страшно: 69 підпалів із 2014 року! Звертаюся до намісників Палиці. Не чіпайте людей, які повірили мені і владі. Хочете, паліть машину мені. Я оголошую війну «УКРОПу», – сказав Олександр Савченко під час брифінгу 30 січня.

Детально читайте у матеріалі Очільник області оголосив війну «УКРОПу»

«Замість того, аби дозволити компетентним органам займатись розслідуванням підпалу, і голова ОТГ і голова облдержадміністрації почали скидати все на опонентів – партійців УКРОПу. Тобто, виходить, що Савченко тисне на правоохоронців вказуючи на тих, кого він вважає замовниками. Заявляю: партійці УКРОПу не причетні до цього злочину. Голова ОДА взяв на себе функцію суду, що не припустимо в демократичному суспільстві. Безпідставні звинувачення, нагадують як в ДНР знайшли візитку Яроша», – заявив Вячеслав Рубльов.

Та додає: така діяльність це не рівень представника Президента на Волині розкидатись голослівними звинуваченнями.

«У 30-ті роки НКВС таким займалась, як зараз Савченко. Чиновники повинні працювати над бюджетом, над його наповненням, над розвитком області, а не воювати з неугодними – це і так підриває довіру до президентської вертикалі влади у волинян. Така клоунада, яку влаштував голова облдержадміністрації, це не рівень чиновника, голови обласної державної адміністрації, а принцип: була б стаття злочину, а людина знайдеться», – каже Вячеслав Рубльов. 

Читайте також: Порошенко на Волині натякнув на неконструктивні елементи і дерибан в облраді

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024