стрічка

Підпал техніки родини голови Підгайцівської громади: подробиці

30 Січня 2019, 11:35
Підпал техніки родини голови Підгайцівської громади 2093
Підпал техніки родини голови Підгайцівської громади

У ніч на 30 січня близько 3:00 невідомі особи підпалили екскаватор та два автомобілі, які належать родині голови Підгайцівської громади Юрію Семенюку.

Посадовець розповів, що вночі отримав дзвінок з диспетчерської про підпал спецтехніки. Голова громади зазначає, що це бізнес його дружини Лариси Семенюк. За його словами, техніка не була застрахована.

«Я викликав 101, а коли приїхав, то побачив, що одна машина вже згоріла, одна догоріла при мені, іншу гасили», – каже Семенюк. Як зазначив голова, із камери спостереження видно, що двоє молодиків перескочили через забор із каністрами. Охорона в той час відійшла від камер. Крім того, тієї ночі стояв сильний туман.




«Це точно мої політичні опоненти. В бізнесі я ні з ким не перетинаюся. Недавно я виграв вибори в однієї з партій. З 26 депутатів у нас вже 25, які підтримують нашу громада», — каже Семенюк.

Голова Підгайців додав, що також біля його будинку вночі стояла машина, яку побачив сусід та почав стежити за нею.

«Потім та машина поїхала на іншу вулицю. 20 хвилин стояв та чекав. Почав на них їхати, а вони – втікати. Сусід гнав їх аж до Лища. Сюди якось їхав на обід. Стою, дивлюсь, їде машина і все на «бляхах». Побачили мене, тормознули, проїхали до моста, стали біля мого автомобіля. В такий спосіб залякували мене», – зауважив посадовець.

До слова, Юрій Семенюк наголосив, що однією з машин мали везти щебінь, аби посипати дороги. Попередній обсяг збитків – 60 тисяч доларів.






Читайте також: Соборності: у піцерію через псевдопожежу примчали рятувальники

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром