стрічка

Дітям-сиротам Камінь-Каширщини вручили пожертви

30 Січня 2019, 11:16
Обездолені діти Камінь-Каширщини отримали пожертви 1688
Обездолені діти Камінь-Каширщини отримали пожертви

В храмі Різдва Пресвятої Богородиці міста Каменя-Каширського 29 січня передали зібрані під час Різдвяної благодійної акції пожертви для дітей, які цього потребують.

Як повідомляють у Камінь-Каширському благочинні, допомогу отримали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, ті котрі потрапили в тяжкі життєві обставини, а також діти наших захисників, які віддали свої життя за цілісність України. Проживають вони на парафіях Камінь-Каширського благочиння.

Зокрема, 63 100 гривень зібрали завдяки милосердю небайдужих людей. З цієї суми 20 600 гривень безпосередньо на Шостому Різдвяному Благодійному концерті, решту коштів пожертвували парафіяни православних храмів Камінь-Каширського благочиння УПЦ та благодійники.

22 дитини отримали цю допомогу. Не лишилися без уваги та підтримки 5 неповнолітніх дітей загиблих в зоні ООС Миколи Королька, Дмитра Герасимика та Олександра Шеметюка10000 гривень передали на 25-й благодійний концерт, що організувала Волинська єпархія УПЦ та недавно проведений у місті Луцьку. Решту коштів передали для підтримки сім’ї колишнього клірика Камінь-Каширського благочиння – нині спочилого, настоятеля Свято-Успенського храму села Щитинь Любешівського благочиння протоієрея Іоанна Свередюка та діток клірика Камінь-Каширського благочиння протоієрея Сергія Сіжука.

«Дітям, які через певні причини не змогли прибути для отримання коштів у храм Різдва Пресвятої Богородиці, передадуть допомогу місцеві настоятелі православних парафій. Варто зауважити, що передаючи допомогу, ніхто не ділив сиріт по релігійному принципі, всім, хто потребував цих коштів, вони були передані, не залежно від конфесійної приналежності», – переконують у Камінь-Каширському благочинні.









Читайте також: Директора Камінь-Каширського ВПУ нагородили Відзнакою Волинської єпархії УПЦ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024