стрічка

«Де попало»: у Луцьку ловили водіїв, які неправильно паркуються

28 Січня 2019, 18:05
1341

Луцькі муніципали провели рейд та склали протоколи на водіїв, які залишають свої машини «де попало».

Про це Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради пише на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено. 

Як йдеться у повідомленні, у більшості випадків водії недотримуються цих правил. Вони виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, унеможливлюючи прохід пішоходам. Останнім часом улюбленим місцем для порушення, водії обирають локацію в районі вулиці Кравчука. Тут мало не щодня інспектори виявляють припарковані машини. Також «грішать» на вулицях Гордіюк, Чорновола, Ветеранів та Конякіна. На усіх виявлених водіїв інспектори складають адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП. 

«Допомогти нам робити «відомими» луцьких порушників паркування може кожен. Якщо ви помітили порушення «Правил благоустрою міста Луцька» в частині неправильного паркування, просимо відразу писати нам у соціальній мережі Facebook та телефонувати на гарячу лінію відділу «Групи швидкого реагування» за номером: 067-0000-679», — пишуть у дописі.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024