стрічка

На Волині оголосили підозру іноземці, яка підробила дата-штампи про перетин кордону

22 Січня 2019, 17:52
На Волині оголосили підозру іноземці 1171
На Волині оголосили підозру іноземці

Під час огляду документу та відміток про перетинання держкордону виявлено, що 45-річна жінка знаходиться на території України з перевищенням дозволених строків перебування.

У понеділок, 21 січня, слідчі Луцького відділу поліції оголосили про підозру іноземній громадянці у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 27, ч. 3, ч.4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення дата-штампів про перетин державного кордону України, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

На початку серпня 2018 року співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із співробітниками управління карного розшуку в області під час проведення операції «Мігрант» виявили іноземну громадянку, котра пред’явила паспорт, виданий на її ім’я із завідомо підробленими дата-штампами про перетин державного кордону України.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили про підозру в інкримінованих злочинах, передбачених ч.5 ст. 27, ч. 3 ч., ч.4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Під час досудового слідства встановлено, що жінка незаконно перебувала на території України із 2015 року.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до двох років.

Нині вирішується питання про направлення клопотання в країну походження іноземної громадянки щодо примусового її повернення.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024