стрічка

Як записатися в поліклініки Луцька

18 Січня 2019, 15:43
як записатися в поліклініку 3825
як записатися в поліклініку

Чимало медичних закладів медицини первинної ланки Луцька планують впровадити онлайн запис пацієнтів вже з лютого 2019 року.

Поки що така можливість є лише у поліклініці на проспекті Волі, а також в дитячій поліклініці. Про це йдеться у відповідях, які надали заклади на запит «Конкурента».

ПОЛІКЛІНІКА НА ВОЛІ

У минулому році записатися до лікаря, наприклад, у поліклініці на проспекті Волі (КП «Луцький центр первинної медичної допомоги»), можна було завдяки сервісу «Поліклініка без черг». Нині, хоч перелік лікарів все ще тут є, але сама система не працює. В закладі пояснюють, що працюють із новим сервісом – http://medportal.volyn.ua.

Він дозволяє здійснювати пацієнту самостійно запис до сімейного лікаря через інтернет. Але процедура реєстрації на самому сервісі все ж передбачає візит до лікарні.

Адже хоч користувач і реєструється порталі самостійно, але його акаунт потрібно ідентифікувати. Для цього потрібно безпосередньо підійти до медичного закладу, а саме в 123 кабінет. По телефону отримати код не вдасться. Це пов’язано із захистом персональних даних.

А щоб потрапити до лікаря вторинної ланки, необхідно скористатися реєстратурою підприємства або ж отримати скерування від сімейного лікаря.

Телефон реєстратури: 72-91-16
Довідка, попередній запис на прийом: 72-90-69
Сайт: policlinika1.lutsk.ua

ПОЛІКЛІНІКА НА ВІДРОДЖЕННЯ

У комунальному підприємстві «Луцький центр первинної медичної допомоги № 2», що на Відродження, пояснюють, що використовують інформаційну систему «МедЕйр». Вона потрібна для реєстрації та обліку пацієнтів, підписання декларації з пацієнтами, формування попереднього запису на прийом до лікарів, формування звітності.

Пацієнти, які звертаються до закладу, можуть скористатись послугою попереднього запису на прийом до сімейного лікаря на визначену дату та годину прийому. За необхідності лікар загальної практики скеровує на консультацію до лікарів-спеціалістів.

У 2019 році, за попередньою інформацією, «МедЕйр» планує розширення переліку послуг. Зокрема, виписування електронних рецептів за Урядовою програмою «Доступні ліки», скерування на лабораторне обстеження пацієнтів та онлайн запис пацієнтів на прийом.

Тобто, поки що тут онлайну запису немає, але такий цілком ймовірно з’явиться цього року.

Телефон реєстратури: (068) 691 43 42; (050) 085 82 49
Сайт: lcpmsd2.lutsk.ua

ПОЛІКЛІНІКА НА СТЕФАНИКА

Цей заклад також використовує медичну систему «МедЕйр», пояснив керівник КЗ «Луцький центр первинної медичної допомоги №3» Віктор Максимюк. Тож поки що можливості проводити онлайн-запис пацієнтів немає. Але це можна зробити безпосередньо в сімейного лікаря чи реєстратурі.

Якщо «МедЕйр» надасть можливість онлайн-реєстрації, то поліклініка її втілить, каже керівник. Водночас він підкреслює, що для лікарів не менш важливим питанням в цьому процесі є захист персональних даних пацієнтів та можливість відслідковування статистики для аналізу роботи.

Телефон реєстратури: 72-36-83
Сайт: www.lcpmsd3.lutsk.ua

ПОЛІКЛІНІКА НА БЕНДЕЛІАНІ

У КП «Луцький центр первинної медичної допомоги», що на вулиці Бенделіані, поки що функція онлайн-запису відсутня. Але запровадження цієї послуги заплановане на лютий 2019 року, йдеться у відповіді на запит «Конкурента».

Нині персонал навчають працювати із комп’ютерною технікою, аби впровадити зміни.

А записатися до лікаря можна у телефонному режимі.

Телефон реєстратури: 26-15-38, 26-05-31
Сайт: lcpmsd1.lutsk.ua

ЛУЦЬКА СТОМАТПОЛІКЛІНІКА

У луцькій стоматологічній поліклініці онлайн-запису поки що немає. Але таку систему планують впровадити у 2019-2020 роках. 

Телефони реєстратур:

просп. Волі, 43 тел.: 24-05-60
вул. С. Бандери, 6 тел.: 72-30-50

Сайт: stomat.lutsk.ua

МІСЬКА ДИТЯЧА ПОЛІКЛІНІКА

Реєстрація пацієнтів на прийом до лікарів-педіатрів та вузькопрофільних спеціалістів можлива у режимі онлайн за посиланням http://medportal.volyn.ua. Це стосується поліклініки на вулиці Чорновола. У реєстратурі ж поліклініки на Волі пояснили, що поки що не мають такої можливості.

Тож ті, хто відвідують Пацієнту необхідно створити обліковий запис, зареєструватися, ввести код доступу, який надає реєстратор або лікар первинної ланки, перейти у розділ «Запис на прийом», обрати лікаря, дату, час, пояснили в поліклініці.

Алгоритм реєстрації розміщений перед реєстратурою. Умовою реєстрації є наявність пацієнта у електронній базі поліклініки.

А вже до лікаря вторинної ланки потрапити можна за направленням лікарем  первинного рівня. Тобто, педіатром чи сімейним лікарем. Це врегульовано у нормативних документах МОЗу. Під час прийому лікар – педіатр визначає потребу у консультуванні лікарем-спеціалістом і відразу записує пацієнта до нього на зручний день і час у режимі онлайн.

Окрім того, є можливість попередньо записатися на прийом до лікаря у телефонному режимі, через реєстратуру поліклініки.

Реєстратура поліклініки на вулиці Чорновола: 71-16-88 та 71-17-50.
Реєстратура поліклініки на проспекті Волі: 72-55-82 та 72-81-15.
Сайт: ldmp.com.ua

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024