стрічка

У Тростянецькій ОТГ відбулося друге пленарне засідання сесії

17 Січня 2019, 13:31
У Тростянецькій ОТГ відбулося друге пленарне засідання сесії / Фото ілюстративне 874
У Тростянецькій ОТГ відбулося друге пленарне засідання сесії / Фото ілюстративне

Відбулося друге пленарне засідання першої сесії новоствореної Тростянецької сільської об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської РДА.

Засідання відбулося 16 січня.

Депутати об’єднаної громади затвердили склад виконавчого комітету, Регламент сільської ради, Положення про постійні комісії ради, обговорили та підтримали рішення про сільський бюджет на 2019 рік.

Голова РДА Валерій Ткачук привітав голову та депутатів об’єднаної територіальної громади з обранням та побажав їм плідної роботи, взаєморозуміння, мудрих та виважених рішень для майбутнього розвитку громади.

«Завдяки реформі децентралізації ви отримали значно більше можливостей. Значно збільшився фінансовий ресурс громади та, разом з тим, збільшилася й відповідальність. Маєте бути готовими до прийняття не популярних рішень, необхідність у яких може виникнути та пам’ятати про те, що лише спільними зусиллями можна досягти успіху і подолати усі виклики. Тож бажаю громаді процвітання, а її обранцям – злагодженої роботи», – зазначив голова районної державної адміністрації.

Голова Тростянецької об’єднаної територіальної громади Олександр Ковальчук закликав виконувачів обов’язків старост Озерської, Завітненської та Омельненської рад та новообраних депутатів до спільної роботи із наповнення сільського бюджету. А на завершення – запросив усіх на святкове дійство, яке заплановане в громаді 19 січня з нагоди свята Водохреща.

Читайте також: В Тростянецькій ОТГ провели першу сесію

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024