стрічка

В Іваничах судили молоду жінку, яка обікрала поштове відділення

16 Січня 2019, 10:22
На Волині судили молоду жінку, яка обікрала поштове відділення 993
На Волині судили молоду жінку, яка обікрала поштове відділення

В Іваничах за крадіжку із проникненням у приміщення відділення поштового зв’язку судили мешканку села Радовичі Іваничівського району.

Жінка – уродженка села Яковлівка Харківського району Харківської області, на утриманні має двох малолітніх дітей. Злочини скоїла у 22-річному віці, - інформує БУГ.

24 серпня 2018 року приблизно о 06:30 мешканка Іваничівщини, перебуваючи у житловому будинку в селі Радовичі, вкрала мобільний телефон марки « HUAWEI Y3» із зарядним пристроєм до нього вартістю 2000 гривень.

А 12 вересня 2018 року приблизно о 2:00 вона прийшла до відділення поштового зв’язку Радовичі Поштампу Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта», де шляхом демонтажу віконної шиби через вікно проникла всередину до приміщення тамбуру. В подальшому за допомогою металевого лому, який мала із собою, виламала врізний замок вхідних дверей та проникла до приміщення операційного залу, де, виламавши скобу навісного замка вхідних дверей, проникла далі до приміщення, де зберігався металевий сейф із грошовими коштами.

Зламавши замок за допомогою металевого лому із сейфу, викрала кошти, йдеться у вироку Іваничівського районного суду.

Згідно акту від 13 вересня 2018 року у касі відділення поштового зв’язку Радовичі Поштампу Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» було виявлено нестачу готівки на суму 11226,77 гривень.

Враховуючи щире каяття жінки, активне сприяння в розкритті злочину, а також те, що вона раніше не судима, повністю відшкодувала збитки, заподіяні Волинській дирекції ПАТ «Укрпошта» та потерпілій, у якої вкрала телефон, суд прийшов до висновку про можливість її перевиховання без ізоляції від суспільства, звільнивши її від відбування призначеного покарання на підставі ст. 75 КК України.

Суд, встановивши обмеження, передбачені ст. 76 КК України, ухвалив призначити мешканці Іваничівщини покарання за ч. 1 ст. 185 КК України – 1 (один рік позбавлення волі), за ч. 3 ст. 185 КК України – 3 (три роки позбавлення волі) і на підставі ст. 75 КК України звільнити її від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі, якщо вона упродовж одного року іспитового строку не вчинить нового злочину.

Читайте також: У пенсіонерки вкрали скутер за 15 тисяч гривень

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024