«Римачі»: триває набір охочих служити у підрозділі

«Римачі»: триває набір охочих служити у підрозділі

15 Січня 2019, 07:20

Шегині» (Львівська область), «Пархоменкове», «Римачі» (Волинська область), «Харків», «Одеса-авіа», «Дніпро-авіа» та Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ» з 1 січня 2019 року анкетують охочих приєднатись до команди професіоналів у рамках проекту «Нове обличчя кордону».

Проект направлений на реформування прикордонних підрозділів і вже кілька років його успішно реалізують у Державній прикордонній службі за сприяння представництва Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції в Україні, – повідомляють у відомстві.

Нині триває активна реєстрація кандидатів на поточний набір до прикордонних підрозділів. Загалом з початку року в Системі реєстрації анкет та автоматизованого тестування кандидатів зареєструвалось 450 осіб, з яких більше 70% – цивільна молодь.

Нагадаємо, подати анкету і дізнатися всю необхідну інформацію можна на сторінці проекту https://newface.dpsu.gov.ua/

Анкетування завершується 25 січня цього року.

Після реєстрації кожному учаснику проекту «Нове обличчя кордону» надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору. Електронні анкети кандидатів приймають і обробляють автоматизована електронна система без жодного втручання представників Держприкордонслужби.

Брати участь у відборі мають право військовослужбовці Держприкордонслужби на посади сержантського та офіцерського складу, а також цивільна молодь – на посади сержантського складу. Щасливчики, які пройдуть основний відбір, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.