стрічка

«Римачі»: триває набір охочих служити у підрозділі

15 Січня 2019, 07:20
«Римачі»: триває набір охочих служити у підрозділі 2542
«Римачі»: триває набір охочих служити у підрозділі

Шегині» (Львівська область), «Пархоменкове», «Римачі» (Волинська область), «Харків», «Одеса-авіа», «Дніпро-авіа» та Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ» з 1 січня 2019 року анкетують охочих приєднатись до команди професіоналів у рамках проекту «Нове обличчя кордону».

Проект направлений на реформування прикордонних підрозділів і вже кілька років його успішно реалізують у Державній прикордонній службі за сприяння представництва Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції в Україні, – повідомляють у відомстві.

Нині триває активна реєстрація кандидатів на поточний набір до прикордонних підрозділів. Загалом з початку року в Системі реєстрації анкет та автоматизованого тестування кандидатів зареєструвалось 450 осіб, з яких більше 70% – цивільна молодь.

Нагадаємо, подати анкету і дізнатися всю необхідну інформацію можна на сторінці проекту https://newface.dpsu.gov.ua/

Анкетування завершується 25 січня цього року.

Після реєстрації кожному учаснику проекту «Нове обличчя кордону» надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору. Електронні анкети кандидатів приймають і обробляють автоматизована електронна система без жодного втручання представників Держприкордонслужби.

Брати участь у відборі мають право військовослужбовці Держприкордонслужби на посади сержантського та офіцерського складу, а також цивільна молодь – на посади сержантського складу. Щасливчики, які пройдуть основний відбір, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024