стрічка

В Іваничівському районі почали виплачувати «дитячі» гроші

14 Січня 2019, 10:56
Виплати на дітей 1103
Виплати на дітей

Для забезпечення виплати державних соціальних допомог та компенсацій в січні поточного року з державного бюджету на Волинь надійшла субвенція у розмірі 156,4 мільйона гривень.

Кошти отримали 8 січня 2019 року та відповідно до потреби, – повідомляють у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

Слід зауважити, що виплата державних допомог здійснюється щомісячно за поточний місяць, відповідно до Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2002 року № 256.

Згідно Порядку, фінансові органи протягом 2 операційних днів після отримання коштів субвенцій надають органам Державної казначейської служби платіжні доручення щодо перерахування цих коштів на рахунки районних (місцевих) бюджетів.

Отримані місцевими бюджетами кошти перераховуються протягом двох днів на рахунки місцевих органів соціального захисту населення як головних розпорядників коштів, які, в свою чергу, не пізніше, ніж у дводенний термін здійснюють виплату допомоги отримувачам.

За оперативною інформацією управлінь соціального захисту населення області, на сьогодні перерахування коштів на поштові відділення та рахунки банківських установ здійснено у Ковелі, Луцьку, Володимирі-Волинському та Нововолинську, а також Володимир-Волинському, Іваничівському, Ківерцівському, Любешівському, Ратнівському, Рожищенському, Старовижівському, Шацькому і Турійському районах.

Виплата державних соціальних допомог продовжується, її здійснять у терміни, передбаченні чинним законодавством.

Читайте такожДопомога на дітей: що обіцяють дати в 2019 році

Залізниця: важкохворій жінці потрібна допомога

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024