стрічка

Стартував етнофестиваль «Різдво у Луцьку»

12 Січня 2019, 20:08
етнофестиваль «Різдво у Луцьку» 999
етнофестиваль «Різдво у Луцьку»

На Театральному майдані розпочався тринадцятий міжнародний етнофестиваль «Різдво у Луцьку». 

Захід відбувся 12 січня, — пишуть на сайті міськради.

«У ці дні ми завжди вітали один одного, бажали гарного настрою та усього, що пов’язано із надією та сподіваннями. Фактично, новий рік у нас починався не з якогось одного дня, а із цілого переліку свят. Різдво – це саме те свято, яке дарує нам надію, сподівання, яке завжди чекали дорослі і діти, щоб потішити одне одного тим творчим знахідкам та традиціям, які були властиві для нашого народу. Не сумніваюсь, що сьогодні ми побачимо дуже багато яскравих виступів, насичених нашими традиціями та культурою», — розповів у вітальному слові секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Окрім того, колядники-учасники фестивалю отримали солодкі подарунки та Подяку міського голови за збереження національних традицій.

Етнофестиваль «Різдво у Луцьку» триватиме протягом 12-13 січня на Театральному майдані нашого міста і завершиться різдвяною шоу-програмою «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка.

У програмі фестивалю: колядки, вертепні дійства, забави для дорослих і дітей, святковий ярмарок та різдвяні частуванння.









 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024