стрічка

В Острозі визначили переможців Зимового чемпіонату України з волейболу

13 Січня 2019, 17:03
В Острозі визначили переможців Зимового чемпіонату України з волейболу 2702
В Острозі визначили переможців Зимового чемпіонату України з волейболу

Визначили переможців 1 туру Зимового чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків до 15 років (U15), який тривав в Острозі впродовж 10–12 січня.

Змагання на призи міського голови Олександра Шикера, депутатів Рівненської обласної ради Віталія Ундіра й Олександра Корнійчука зібрали в Острозі 29 команд із 11  населених пунктів України.

В Острозі стартував Зимовий чемпіонат України з волейболу

Фінальні ігри відбулися в суботу, 12 січня, у спортивному залі Національного університету «Острозька академія».

У матчі за третє місце зустрілися юнаки зі Стрия та Рівного. Зі самого початку першого сету рівняни нав’язали свою боротьбу та впевнено повели в рахунку – 20:10 (1:0). Другу частину протистояння суперники почали з однаковим азартом і грали з поперемінним успіхом, однак більше лідирували волейболісти з Рівного, які перемогли 20:12 (2:0 за сетами).

Гра за золото звела по різні боки сітки острожан і представників Кіровоградської області. Волейболісти Острозької ДЮСШ упродовж обох сетів помітно пасли задніх – 8:20 та 9:20 (0:2 за результатами гри). Отож, острожани посіли почесне друге місце.

Фінальна гра
Фінальна гра

 

Після завершальних ігор відбулося нагородження найвправніших волейболістів. Участь у підбитті підсумків узяли провідний тренер із пляжного волейболу Міністерства молоді і спорту України Денис Шуй, головний суддя, координатор Федерації волейболу України з волейболу пляжного Олександр Самсонюк, перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

«Ми сьогодні підзарядилися чудовими позитивними емоціями від прекрасної гри, яка, напевно, найпопулярніша на планеті, адже елементи волейболу використовують у різних видах спорту. Тут немає переможених, бо ж усі збагатися досвідом і хорошими враженнями. А наше головне завдання, як влади, робити, щоб для вас, спортсменів, були належні умови для розвитку», – сказав, вітаючи спортсменів, Віталій Ундір.

Віталій Олександрович переказав вітання від голови РОДА Олексія Муляренка й колеги, депутата Рівненської облради Олександра Корнійчука, а також наголосив, що цьогоріч в Острозі почали зводити спорткомплекс, тож невдовзі юні спортсмени зможуть приймати змагання на власній сучасній базі.

В Острозі побудують новий спорткомплекс за 38 мільйонів

Команди переможці поточних змагань
Команди переможці поточних змагань

 

За результатами ігор призові місця розділилися так:

3 місце – м. Рівне (Артем Басараб і Святослав Нагорний);

2 місце – м. Острог Рівненська область (Віктор Новіков та Іван Калінобродський);

1 місце – м. Олександрівка Кіровоградська область (Ярослав Горобець і Микита Шаповалов).

Нагороди отримують представники Кіровоградщини, переможці змагань
Нагороди отримують представники Кіровоградщини, переможці змагань

Нагороджують острожан за почесне 2 місце
Нагороджують острожан за почесне 2 місце

Нагороджують бронзового призера
Нагороджують бронзового призера

 

Усіх призерів нагородили грамотами, медалями та цінними подарунками. Пам’ятні відзнаки також отримала команда зі Стрия (Львівська область), яка посіла 4 місце.

«У нас дуже гарний історичний, туристичний край. Сподіваюся, він стане ще й спортивним краєм і ми прийматимемо не тільки всеукраїнські, а й міжнародні змагання», – підсумував директор Острозької ДЮСШ Сергій Штундер.

Крім переможців, подяку від Федерації волейболу України отримали Віталій Ундір та Олександр Корнійчук, які допомагали організувати змагання.

Віталій Ундір отримує подяку за допомогу в проведенні змагань
Віталій Ундір отримує подяку за допомогу в проведенні змагань

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024