стрічка

У Ковелі відбулася різдвяна зустріч з «Надією»

11 Січня 2019, 18:02
852

П’ятнадцятий рік поспіль дитяча студія естрадного співу «Надія» запрошує ковельчан у Народний дім «Просвіта» на Різдвяні зустрічі.

Це традиційне мистецьке дійство, яке проходить на початку нового року. І щоразу юні артисти дивують своїм талантом і  досягненнями. Постійно зростає їх рівень підготовки, стає різноманітнішим репертуар, – повідомляє сайт Ковельської міської ради.

Творчих успіхів, натхнення, нових цікавих проектів учасникам концерту побажав директор народного дому «Просвіта» Михайло Пірожик та вручив квіти керівнику, а вихованцям – смачні подарунки.

Перша частина програми була витримана у дусі народних традицій. Зі сцени лунали колядки та щедрівки. До другої — увійшли новорічні та різдвяні пісні. 

Глядачі надзвичайно тепло приймали кожен виступ – зовсім юних співаків та уже знаних у нашому місті і за його межами, багаторазових учасників вокальних конкурсів та фестивалів. 

Свято вдалося завдяки старанням керівника студії, талановитого педагога та організатора Ірини Новожилової.

«Ми не забуваємо наші українські звичаї, вчимо пісні, які співали ще наші бабусі і прабабусі.  Поєднуємо з сучасними творами. «Різдвяні зустрічі» – це хороша можливість юним даруванням вийти на сцену, відчути себе артистом, справитись зі своїми переживаннями. Батьки теж підтримують нас, допомагають в усьому.  Сподіваюсь, що і наступного року  у Ковелі Різдво буде з «Надією», – говорить Ірина Георгіївна.

 













Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024