стрічка

В Шацьку відбувся міжнародний турнір з дзюдо на призи СК «Торнадо»

09 Січня 2019, 13:52
2581

У Шацьку 4 січня в опорному закладі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія смт Шацьк» відбувся Міжнародний турнір з дзюдо на призи спортивного клубу «Торнадо».

Уже втретє саме у зимову пору в Шацьк з’їжджаються дзюдоїсти не лише Волині, а й Києва та Білорусі, аби позмагатися зі своїми суперниками у запеклих сутичках, отримати чималу «порцію» досвіду, поспілкуватися з друзями.

Організували Міжнародний турнір  Шацька районна громадсько-молодіжна організація  спортивний клуб «Торнадо» (президент Роман Самолюк, віце-перзиденти СК «Торнадо» Ігор Самолюк та Олексій Писачук) за підтримки і сприяння Шацької районної державної адміністрації, Шацької районної ради, Шацької ОТГ та відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації.

Головним суддею змагань працював суддя Національної категорії Арсен Саакян.

Цілий день майже 300 юних спортсменів змагалися на татамі, показували свої досягнення та відстоювали право називатися найсильнішими дзюдоїстами у своїх вікових категоріях.

Під час урочистого відкриття вітали учасників змагань голова Шацької районної ради Сергій Карпук, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмила Єрофєєва, виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради (ОТГ) Людмила Цевух, директор ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк» Валерій Михальчук. Привітавши дзюдоїстів з новорічно-різдвяними святами, вони побажали міцного здоров’я, терпіння, наполегливості, сили та успіху.

Подяки від імені Віталія Терешковича, директора федерації дзюдо Волині, за надання допомоги та сприяння у розвитку фізичної культури,  а саме розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі, головні організатори турніру оголосили присутнім представникам влади, керівникам установ, а також голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю.

За підсумками запеклих сутичок визначили переможців, які з рук керівників району, головного судді та організаторів турніру отримали дипломи, медалі, кубки та подарунки.

Серед переможців турніру традиційно було чимало юних спортсменів СК «Торнадо», які у сутичках  відстояли у суперників свої чергові перемоги. Зокрема, перше місце у своїх вагових категоріях вибороли Тарас Полінкевич, Артем Оксюта, Ілля Черв'як, Іван Корнелюк, Назар Самолюк, Назар Миселюк, Артем Губанов, Анна Самолюк, Діана Купира та Софія Полінкевич.

Друге місце дісталося шацьким спортсменам Єлісею Мадрімову, Івану Куяві, Євгену Вишневому, Денису Федчишину, Миколі Мадрімову, Данилові Вишневому, Вероніці Озімок (с.Світязь) та Софії Яковчук (с.Піща);

Третє місце вибороли Данило Галашук, Артур Озімок (с.Світязь), Роман Майса, Богдан Матвіїшин, Антон Семерей (с.Світязь), Вадим Горніч (с.Голядин), Дмитро Демчук (с.Піща), Назар Матвіїшин та Уляна Львович.

Юні спортсмени Богдан Майса, Данило Зеленько, Віктор Гуж та Назар Положевець (с.Положево), котрим лише трохи не вистачило  до  бронзових нагород, отримали Кубки «За силу волі та прагнення до перемоги».  

Для учасників змагань хореографічний колектив «Первоцвіт» (керівник Валентина Демакова) подарували святковий танець.

Тренерський склад СК «Торнадо», вихованці та батьківський колектив вдячні голові Шацької районної державної адміністрації Василю Голядинцю, виконуючій обов’язки голові Шацької селищної ради (ОТГ) Людмилі Цевух та начальниці відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за надану фінансову допомогу у придбанні дипломів, медалів, кубків та подарунків для дітей.

Бажаємо нашим вихованцям спортивного клубу «Торнадо» чергових перемог.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024