стрічка

Ковель: відремонтували операційний блок у пологовому будинку

09 Січня 2019, 09:12
Ковель: відремонтували операційний блок у пологовому будинку 2018
Ковель: відремонтували операційний блок у пологовому будинку

Відкриття оновленого операційного блоку в пологовому будинку Ковельського МТМО відбулося 8 січня.

Впродовж двох місяців тут тривали ремонтні роботи. На їх виконання використали 350 тисяч гривень, з яких: 200 тисяч — кошти міського бюджету, 150 тисяч — власні кошти МТМО, – повідомляють у Ковельській міськраді.

Головний лікар Олег Самчук каже, що уже давно ці зміни назріли. «Операційна — це особливе місце кожного медичного закладу. За допомогою міської влади ми нарешті наші плани втілили в життя. До послуг лікарів тепер не тільки гарне приміщення, нові меблі, але й сучасне обладнання, світло», – наголосив він.

За словами міського голови Олега Кіндера, 2019  стане роком змін у пологовому будинку.

«Відкриття нової операційної — це лише початок. Дуже багато є задумів, які узгоджені з медиками. У бюджеті передбачені на це кошти. Зокрема, півтора мільйона гривень - на оновлення четвертого поверху (там розташовані – реанімаційне відділення, операційна акушерська, пологові зали). Така ж сума виділяється на влаштування у приміщенні пологового будинку дитячої поліклініки, поліпшення умов у дитячій лікарні», – повідомив Кіндер.

Читайте такожУ Ковельському пологовому будинку відкрили оновлений пологовий зал

Кілька років тому міська влада визначила одним із пріоритетних напрямків роботи створення належних умов у лікувальних закладах. З тих пір капітально відремонтували хірургічне, отоларингологічне, інфекційне, кардіологічне, терапевтичне, приймальне відділення та біохімічну лабораторію центральної лікарні.


Головний лікар пологового будинку Світлана Гаврилюк запевнила: вони налаштовані на те, що впродовж цього і наступних років справ у них додасться.

«Одразу перепрошую і в медичного персоналу, і в пацієнтів за тимчасові незручності. Адже доведеться комусь потіснитись, працювати не у звичних для себе умовах, поки триватимуть ремонтні роботи. Але, коли ми сьогодні бачимо оновлену операційну, то уже з нетерпінням чекаємо цих змін, які є необхідністю і вимогою часу», – зауважила Гаврилюк.







Читайте такожКовельські лікарі у жінки видалили пухлину за розміром, як доношена вагітність

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024