стрічка

Футбольний клуб із села Духче виграв «Premium Cup-ADF»

03 Січня 2019, 14:33
1916

Футбольний клуб із села Духче Рожищенського району здобув перемогу у новорічному турнірі «Premium Cup-ADF».

29-30 грудня у «Адреналін Сіті» відбувся новорічний турнір «Premium Cup-ADF», в якому взяли участь 16 команд, – пишуть на сайті «ВолиньSport».

Асоціація дворового футболу 5х5 напередодні нового року провела традиційний турнір «ADF-Premium Cup». Головна родзинка турніру, що матчі відбулися на головній арені області, а саме – на майданчику «Арена Спорт», що знаходиться у «Адреналін Сіті». 

Після проведення жеребкування, команди розділили на 4 групи по 4 колективи, де за підсумками три команди відповідно до зайнятого місця продовжували боротьбу відповідно до рангу турніру: «Premium Cup», «Silver Cup» та «Bronze Cup».

У «Bronze Cup» змагалися колективи «Шігірюм», «NIKA», «Авіатор» та «БусМаркет». Боротьба була дуже цікава, та все ж перемогу святкувала команда «БусМаркет», кращим гравцем визнали Бубела Олександра (Шігірюм).

За трофей «Silver Cup» змагалися «ХавестАгро», «Олика», «РадИмо», «РаківЛіс». У  фінальному матчі зустрічалися «ХавестАгро» та «РаківЛіс». Доля була на боці команди «ХавестАгро», які в серії пенальті здобули перемогу, а кращий гравець - Олександр Загоранець ( «ХавестАгро»).

Головний трофей розігрували «Фіміам», «Оконськ», «Теревені» та «Духче». 

У фінальній грі зустрічалися «Оконськ» та «Духче».  Фарт та майстерність були на боці команди з Духче – колектив, який востаннє здобував трофей АДФ у 2014 році, повертається на вершину олімпу, перемога 5:1. Кращий гравець турніру – Чайка Володимир ( Духче), кращий голкіпер Пушкарчук Назарій (також Духче).

Після завершення турніру голова Асоціації дворового футболу 5х5  Микола Озюк нагородив кращі команди та гравців, привітав учасників, побажав міцного здоров'я, сімейного благополуччя, миру та злагоди, зазначив, що у наступному році ліга АДФ  буде лише розвиватися.










 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024