стрічка

Керівники Шацького району пообіцяли підтримку роздержавленій газеті

02 Січня 2019, 19:59
882

Для висвітлення діяльності Шацької районної ради та адміністрації в районній газеті «Шацький край» у районному бюджеті заклали 100 тисяч гривень.

Відповідну програму з висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади в засобах масової інформації на 2019-2020 роки депутати затвердили на останній сесії районної ради.

На реалізацію цієї програми з районного бюджету виділили 100 тисяч гривень.

Також депутати заслухали звіт про виконання районної програми з економічної підтримки газети «Шацький край», про що звітував редактор видання Віктор Грицюк. Він відзначив, що реалізація цієї програми вже завершилася у 2018 році, оскільки відповідно до законодавства, з 1 січня 2019 року у зв’язку із роздержавленням газета перейде на нову форму господарювання. А з її співзасновників уже вийшли районна рада, прийнявши влітку відповідне рішення ще у липні 2018 року, та адміністрація (відповідне розпорядження підписав голова Шацької РДА Василь Голядинець). Уся документація на роздержавлення уже готова, залилося тільки зареєструвати газету у Державному реєстрі.

 Як відзначив Сергій Карпук, з нового року з газетою влада працюватиме, укладаючи відповідні угоди, на що і виділяються відповідні кошти.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром