стрічка

Ковельська міськрада вирішила продати колишню котельню разом із земельною ділянкою

02 Січня 2019, 15:41
Ковельська міськрада вирішила продати колишню котельню разом із земельною ділянкою 1034
Ковельська міськрада вирішила продати колишню котельню разом із земельною ділянкою

Міські депутати затвердили перелік об’єктів комунальної власності, які продадуть «з молотка». 

На останній сесії Ковельської міської ради депутатам запропонували затвердити перелік об’єктів комунальної власності міста Ковеля, що підлягають приватизації шляхом викупу та продажу на аукціоні.

Коли секретар ради Віра Федосюк озвучила проект рішення, мер міста Олег Кіндер звернувся до голови постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, директора підприємства теплових мереж «Ковельтепло» Володимира Бойка.

«Володимир Іванович, ми з вами говорили за ту котельню по госпіталю. Вона є тут, чи нема? Нема? Володимир Іванович, озвучте тоді, будь ласка», – мовив Олег Олексійович.

Володимир Бойко сказав, що у нього є пропозиція включити до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, котельню колишнього військового госпіталю, яка знаходиться на вулиці Шевченка.

«Вона сьогодні не діє. Обладнання там демонтоване. Просто одна будівля. Є там земельна ділянка відповідна. Є сервітут для проїзду через житловий будинок (багатоквартирний, – ред.). Так що ту земельну ділянку і цей об’єкт можна виставити на аукціон», – запропонував Володимир Іванович.

Депутатський корпус підтримав пропозицію, затвердивши в цілому дане рішення. «За» проголосували 24 депутата, в тому числі й Олег Кіндер. Отож, очевидно, на цьому місці невдовзі хтось побудує особняк.

До переліку об’єктів, які продадуть «з молотка», також увійшли будівлі двох складів, площами 397,8 та 22 кв.м, на вулиці Володимира Кияна (колишня військова частина). Згідно рішення міської ради, орендар Володимир Киричок може приватизувати шляхом викупу приміщення котельні, площею 70 кв.м, на вулиці Винниченка, 5.

 



 

Читайте також: «Колишній військовий шпиталь у Ковелі хочуть передати під житлову забудову військовослужбовцям»

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром