стрічка

У Ківерцях відбулась зустріч з лідерами політичних партій, які брали участь у виборах до ОТГ

28 Грудня 2018, 19:14
У Ківерцях відбулась зустріч з лідерами політичних партій, які брали участь у виборах до ОТГ 1001
У Ківерцях відбулась зустріч з лідерами політичних партій, які брали участь у виборах до ОТГ

Відбулась зустріч з лідерами політичних партій, які брали участь у виборчому процесі та здобули перемогу у виборах 23 грудня.

Про це повідомляється на сайті Ківерцівської міської ради.

Сьогодні, 27 грудня, за ініціативи міського голови Володимира Жгутова відбулась зустріч з лідерами політичних партій, які брали участь у виборчому процесі та здобули перемогу у виборах – Ігорем Панасюком (Ківерцівська районна організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів «Укроп»), Петром Чайкою (Ківерцівська районна у Волинській області організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Оксаною Баранович (Ківерцівська районна партійна організація всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»), Сергієм Гетманчуком (Ківерцівська районна організація політичної партії «Громадянська позиція» у Волинській області), Андрієм Медвідьом (Ківерцівська районна у Волинській області організація політичної партії «Громадський рух «Народний контроль»), Іриною Куцик (Ківерцівська районна партійна організація аграрної партії України).

Були запрошені, але через особисті причини не змогли прийти Любов Новосад (Ківерцівська районна організація радикальної партії Олега Ляшка) та Ігор Мисковець (Ківерцівська районна організація народного руху України).

З інформацією про результати виборів перед присутніми виступив голова Ківерцівської міської виборчої комісії Григорій Павленко.

На зустрічі говорили про дату і час проведення першої сесії, про кількість і склад депутатських комісій, про кількісний склад та представництво політичних сил у виконавчому комітеті міської ради, про майбутній бюджет та програми Ківерцівської міської ради.

Міський голова закликав усіх до конструктивної роботи на благо об’єднаної територіальної громади та її жителів.

 





Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024