стрічка

«Мої обов’язки — це знати проблеми атовців області», — волинянин у Раді ветеранів

28 Грудня 2018, 19:23
Юрій Дмитрук 1036
Юрій Дмитрук

На Волині обрали представника до Ради ветеранів України. Ним став керівник центру допомоги учасникам АТО при ОДА, атовець Юрій Дмитрук.

У коментарі «Район.Луцьк» розповів, що на новій посаді надповноважеть в нього немає. Головний обов’язок — це знати про проблеми атовців у області та повідомляти Раду ветеранів.

«Рада — це просто доратчий орган, який може радити. Я доношу проблеми нашої області Раді ветеранів, яка напряму вже передає Міністру. Мої обов’язки — це знати проблеми атовців у Волинській області. А з цими проблемами я вже давно зіткнувся. Ще з того моменту, як очолив Центр допомоги учасникам АТО», — каже атовець.

Також чоловік розповідає, що наразі дуже важливо вивчити проблеми атовців, котрі живуть в селах. Адже часто вони не є членами спілок та самостійно намагаються владнати свої проблеми.

«Не всі ветерани є в спілках. Їх дуже багато, певно, більша половина. Про їхній стан життя, що їх турбує ми взнаємо, як станеться вже критична ситуація. Тому я хочу через відділ соціального захисту, який є у нас в області, взнати про атовців з кожного села, провести анкетування. Щоб взнати, які проблеми в цих хлопців», — каже Юрій Дмитрук.

Читайте також: У селі біля Луцька поховали атовця. ФОТО

«Надіюсь, що Рада ветеранів буде мати можливість мати контроль над цим міністерством. Хотілося б, щоб це міністерство працювало дійсно для нас, для людей, які пройшли жахіття війни. Тому зробимо все, щоб це так було», — додає він.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024