стрічка

В Іваничівській районній раді «ділили» півмільйона

28 Грудня 2018, 15:22
Гроші 905
Гроші

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, регулювання комунальної власності та розвитку підприємництва Іваничівської районної ради.

Вів засідання голова постійної комісії Ігор Тимощук. Присутніми були члени комісії: Віктор Дорошук, Павло Семенюк, Валерій Гурський та голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту населення Андрій Савицький, – повідомляють у райраді.

Також на засіданні були присутні голова районної ради Андрій Бадзюнь, керуюча справами виконавчого апарату ради Ніна Шумська, заступник голови РДА Людмила Войтович та начальник управління фінансів РДА Тетяна Крась.

У зв’язку з надходженням 548 000 гривень дотації з обласного бюджету за рахунок стабілізаційної дотації з державного бюджету була необхідність у розподілі цих коштів, з урахуванням виконання вимог статті 77 Бюджетного кодексу України.

Пропонували 162 092 гривень дотації з обласного бюджету за рахунок стабілізаційної дотації з державного бюджету передати до бюджетів сільських рад для фінансування видатків дошкільних закладів із виплати заробітної плати з нарахуваннями та оплати енергоносіїв: 92 464 гривень – бюджету Грядівської сільської ради, 13 200 гривень – бюджету Колонської сільської ради, 13 342 гривень – бюджету Милятинської сільської ради, 43 086 гривень – бюджету Морозовичівської сільської ради.

Дотацію з обласного бюджету за рахунок стабілізаційної дотації з державного бюджету у сумі 83 843 гривень пропонувалося передати до бюджетів сільських рад для виплати заробітної плати з нарахуваннями (розрахункові) працівникам сільських рад, які приєднуються до об’єднаних територіальних громад: 21 163 гривень – бюджету Милятинської сільської ради, 62 680 гривень – бюджету Морозовичівської сільської ради.

Дотацію з обласного бюджету у сумі 302 065 гривень пропонувалося спрямувати на збільшення видатків  управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації за бюджетною програмою 0813104 «Забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв`язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю».

Депутати, детально ознайомившись і обговоривши запропонований розподіл, одноголосно вирішили внести запропоновані зміни до розпису та показників районного бюджету на 2018 рік для виплати заробітної плати з нарахуваннями працівникам територіального центру соціального обслуговування.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024