стрічка

Юлія Тимошенко в другому турі перемагає усіх суперників: результати наймасштабнішого соціологічного дослідження

27 Грудня 2018, 15:08
Юлія Тимошенко 924
Юлія Тимошенко

У другому турі виборів президента України лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко виграє у всіх своїх імовірних супротивників. У другому турі підтримати Юлію Тимошенко готові  34% виборців. Петру Порошенку свої голоси збирається віддати майже вдвічі менше – лише 18%.

Про це свідчать результати масштабного соціологічного дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг». Соціологи опитали 40 тисяч респондентів в усіх регіонах України, похибка склала лише пів відсотка.

«Поки що невідомо, хто потрапляє до другого туру виборів разом із Юлією Тимошенко, яка є безумовним лідером. Ми поставили 4 варіанти пар: Тимошенко-Порошенко, Тимошенко-Бойко, Тимошенко- Гриценко, Тимошенко-Зеленський.  І бачимо, що Тимошенко перемагає в усіх парах. У Порошенка і Бойка вона виграє в два рази»,  – зазначив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексiй Антипович на прес-конференції в ІА «Інтерфакс».

Опитування проводилось з 16 листопада по 9 грудня 2018 року. У дослідженні, здійсненого за методом особистого інтерв’ю, взяли участь 40 000 респондентів, по 1600 у кожній області України (окрім окупованих територій Криму та Донбасу). Вибірка сформована з урахуванням вікової й гендерної структури кожної області. Похибка на рівні України становить не більше 0.5%.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024