стрічка

Нагородили переможців конкурсу фоторобіт та відеороликів про Ковель

23 Грудня 2018, 13:14
Нагородили переможців конкурсу фоторобіт та відеороликів про Ковель 1171
Нагородили переможців конкурсу фоторобіт та відеороликів про Ковель

У рамках відзначення 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права у місті відбувся конкурс відеороликів та фоторобіт.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

22 грудня під час урочистостей з нагоди ювілею у народному домі «Просвіта» відбулась церемонія нагородження лауреатів. Переможцям вручили грошові сертифікати і дипломи.

Читайте також: У Ковелі відзначили 500-річчя надання Магдебурзького права

Конкурс фоторобіт проходив у двох номінаціях «Архітекрура та історичні пам’ятки» і «Краєвиди міста».

Третю премію у першій номінації та сертифікат на тисячу гривень отримала Карина Аручунян. Молода фотохудожниця має свій стиль і манеру. Їй вдалось відомі усі нам будівлі, історичні пам’ятки показати по-своєму — красиво і вишукано.

Лауреатом другої премії у розмірі дві тисячі гривень став Олександр Фомук. На його світлинах Ковель завжди є особливим. Уже багато років його знімки популяризують наше місто, показують його велич і красу. Олександр Васильович уміє зафіксувати ту неповторну мить, яка стає історією.

Лауреатом І премії у розмірі три тисячі гривень визнано Олену Цьомик. Олена Степанівна за фахом художник, тож їй вдається підмітити деталі, невеликі штрихи і професійно передати це на фото. Її світлини надзвичайно романтичні і наповнені змістом. Вони здатні зачарувати і ковельчан, і тих, хто ніколи не був в нашому місті.

У номінації «Краєвиди міста»  третю премію журі присудило Арсену Вороб’ю. Юнак бачить прекрасне у дрібничках. І це він показує усім нам, яким особливим є ліхтар на фоні блакитного неба, чи як виграє річка у вечірніній час. Креативні знімки Арсена вирізняються на фоні інших робіт і їх легко відшукати на нашій виставці, яку ви можете оглянути у фойє народного дому «Просвіта». 

Другу премію отримала Олена Цьомик.

Першою премією знову ж таки відначено Олександра Фомука.

У конкурсі відеороликів журі вирішило не присуджувати І та ІІ премій. Лауреатом ІІІ премії став Денис Михалевич. Він отримав диплом та сертифікат на дві тисячі гривень. Денис зумів передати у своєму відео, чим Ковель для нього є особливим, своє бачення маленької Батьківщини через об’єктив відеокамери.

Виставку фоторобіт можна оглянути у фойє народного дому «Просвіта».

 












Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024