стрічка

На українсько-польській ділянці кордону на Волині – передріздвяні черги

21 Грудня 2018, 14:45
Фото ілюстративне 916
Фото ілюстративне

Волинська митниця ДФС фіксує у ці дні черги пасажирських транспортних засобів у пунктах пропуску для автомобільного сполучення на українсько-польській ділянці кордону.

На Ягодинському мосту зі сторони Польщі станом на ранок 21 грудня накопичилось близько 200 автомобілів, на Устилузькому – близько сотні. Про це інформує Волинська митниця ДФС.

Черги у пунктах пропуску носять не систематичний, а стихійний характер. І цього разу вони пов’язані із масовим в’їздом в Україну громадян, які користуються вихідними у Польщі, аби погостити у рідних або перепочити вдома від роботи/навчання у сусідній державі.

Як відомо, за традицією римського обряду Різдво Христове святкують 25 грудня. Відтак, митниця рекомендує громадянам уважно слідкувати у ці дні за онлайн-картами черг у пунктах пропуску і раціонально планувати свої поїздки.

Стан заповнення під’їзних шляхів до пунктів пропуску через державний кордон відображається у реальному часі на сайтах Державної фіскальної та Державної прикордонної служб України, на сайті Волинської облдержадміністрації.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024