стрічка

У Пехах, Самійличах та Мельниках бракує маршруток

18 Грудня 2018, 12:53
1024 Джерело: фото ілюстративне

Проблему маршруток у селах Шацького району хочуть вирішити, залучивши ресурси громади.

Про це на засіданні постійної комісії Шацької районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі повідомив Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації, - повідомляє прес-служба Шацької районної ради.

За словами посадовця, який звітував про організацію роботи із забезпечення населення району якісними послугами з пасажирських перевезень та контролю за виконанням договірних умов перевізниками, на сьогодні проблемними залишаються села Пехи та Самійличі, додатковий рейс потрібен у напрямку села Мельники.

Доповідач розповів депутатам, що немає перевізника, який закрив би потреби району. Підприємець, який випробовував маршрут, через деякий час заявив, що він невигідний. Заступник голови адміністрації запевнив, що цю проблему будуть вирішувати спільно з Шацькою об’єднаною громадою. Якщо організувати такий рейс в межах району,він не принесе прибутків, але й не буде дотаційним.

Далі це питання та рекомендації комісії будуть розглядатися депутатами на черговій сесії Шацької районної ради, яка відбудеться 21 грудня.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024