стрічка

Мешканець Ківерцівщини під Луцьком на смерть збив 9-річну дитину

17 Грудня 2018, 11:47
Мешканець Ківерцівщини під Луцьком на смерть збив 9-річну дитину 961
Мешканець Ківерцівщини під Луцьком на смерть збив 9-річну дитину

Поліція повідомила про підозру водієві з Ківерцівщини, який на пішохідному переході під Луцьком на смерть збив 9-річну дитину.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

По обіді, 14 грудня, на автодорозі в селі Піддубці Луцького району 68-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», мешканець Ківерцівського району, допустив наїзд на 9-річну місцеву жительку. Внаслідок ДТП дитина померла на місці пригоди.

За фактом летальної дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі головного управлянні Національної поліції в області за процесуального керівництва прокуратури області повідомили йому про підозру в інкримінованому злочині. Правоохоронці звернулися з клопотанням до Луцького міськрайонного суду, щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Однак, суд обрав затриманому запобіжний захід – особисте зобов’язання. Підозрюваного звільнили з-під варти відразу в залі суду.

Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком  від трьох до восьми років.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром