стрічка

Жителька Рівненщини відповідатиме за самогоноваріння

16 Грудня 2018, 15:43
Жителька Оженина відповідатиме за виготовлення і зберігання самогону 1507
Жителька Оженина відповідатиме за виготовлення і зберігання самогону

У межах проведення заходів протидії самогоноварінню на жительку Оженина наклали штраф та винесли постанову статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У понеділок, 10 грудня, року дільничний офіцер поліції СП Острозького ВП ГУ НП в Рівненській області за місцем проживання 55- річної жительки с. Оженин Острозького району виявив 7 літрів самогону, 1 апарат для його виготовлення та 70 літрів самогонної закваски. За виготовлення та зберігання самогону щодо жінки винесено постанову за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф.


Виявлена закваска для самогону
Виявлена закваска для самогону

 

Загалом, із початку 2018 року на території Острозького району дільничні офіцери Острозького відділу поліції виявили 107 фактів виготовлення самогону та зберігання апаратів для його виготовлення.

За виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, а також за виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення кодекс України про адміністративні правопорушення передбачає відповідальність – накладенням штрафу від 3 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім того, придбання самогону та інших міцних спирт напоїв домашнього вироблення тягне за собою накладення штрафу від 1 до 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Принагідно нагадаємо: 2018 року поліцейські з’ясували, що три торгівельні пункти торгують алкоголем без ліцензії.

 

Читайте також:

Острожчина серед лідерів із самогоноваріння

Боротьба з алкоголем по-розвазьки: Юрій Ягодка ініціював заборону торгівлі спиртним

 

За інформацієї Острозького відділу поліції ГУНП в Рівненській області

Коментар