стрічка

«Янголятко для Мар‘яни»: у Луцьку проходить благодійна акція

14 Грудня 2018, 19:23
благодійна акція «Янголятко для Мар‘яни» 1361
благодійна акція «Янголятко для Мар‘яни»

У Луцьку продовжується благодійна акція «Янголятко для Мар‘яни», де лучанам за пожертву для онкохворої Мар‘яни Пархом’юк пропонують обрати ангелика.

Акція проходить 14 грудня у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка.

До слова, акція відбувається в рамках «Людини року-2018». За словами одного з організаторів Петра Гоцалюка, багато волонтерів та небайдужих волинян пройнялися проблемою лучанки Мар‘яни. Саме завдяки ним і збирають кошти на лікування дівчини.

«Тиждень тому працівники Волинського центру розвитку місцевого самоврядування робили майстер-клас, де дітки робили ангелочки для цього заходу», — каже Петро Гоцалюк.

Організаторка Оленка Кузьмич зазначила, що вони «переслідують» дві мети – зібрати кошти та передати різдвяний дух Мар’яні. Як зауважила Оленка, подібні акції триватимуть протягом усіх різдвяних свят.

Якщо хтось не зможе прийти сьогодні, зробити пожертву та обрати собі янгола, то організатори з радістю допоможуть долучитися через їхню сторінку у Facebook, де також будуть інформувати й про інші подібні заходи.

Як розповіла співорганізаторка Ольга Шарута, наразі пропонують янголи, які робили дітки з Рованців, студенти СНУ ім. Лесі Українки, волинські майстри, зокрема Яна Пасічник. Також до акції долучилася Волинська обласна бібліотека для юнацтва, на базі якої відбуваються майстер-класи, студія «Вулик» та Волинська обласна бібліотека для дітей.











 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024