стрічка

Любешівській ОТГ зменшили розмір освітньої субвенції

13 Грудня 2018, 20:58
Субвенція 1008
Субвенція

Освітню субвенцію на Волині Уряд в одних районів забрав, а іншим дав.

Про це повідомляє  у  Facebook  Тамара Зубенко, регіональний консультант з комунікацій Асоціації міст України.

«Волинські громади, де бракувало освітньої субвенції, зітхнули з полегкістю – уряд дав гроші. Напередодні відбулося засідання Кабінету міністрів під головуванням Премʼєр-міністра України Володимира Гройсмана, під час якого збільшили обсяг освітньої субвенції для бюджетів 44 міст та ОТГ на 88 мільйонів гривень», – пише авторка повідомлення.

У переліку міст і ОТГ, яким збільшили освітню субвенцію, зазначає  Тамара Зубенко, є і волинські. Кабінет Міністрів України розпорядженням «Про перерозподіл обсягу освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2018 році» вніс зміни до бюджетних призначень освітньої субвенції з держбюджету на 2018 рік, згідно з якими окремі місцеві бюджети отримають загалом додатково 12 мільйонів 589 тисяч гривень.

Таким чином, освітню субвенцію збільшили Ковелю та Нововолинську, Іваничівському й Локачинському районам, Шацькій, Литовезькій, Павлівській, Поворській, Іваничівській, Дубечненській, Сераховичівській, Турійській і Оваднівській ОТГ.
Але цим самим розпорядженням Кабмін зменшив розмір освітньої субвенції загалом на 12 мільйонів 389 тисяч – Камінь-Каширському, Луцькому, Ратнівському, Маневицькому районам і Любешівській ОТГ.

Читайте також: «Любешівський район отримає гроші на лікування діабетиків»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024