стрічка

Виконком Ковельської міськради розглянув понад 40 питань

13 Грудня 2018, 16:00
Виконком Ковельської міськради розглянув понад 40 питань 612
Виконком Ковельської міськради розглянув понад 40 питань

Понад сорок питань розглянули члени виконавчого комітету на своєму засіданні прийняли відповідні рішення.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Засідання відбулося сьогодні, 13 грудня.

Члени виконкому схвалили проекти міського бюджету та Програми економічного і соціального розвитку міста Ковеля на 2019 рік, які подані на розгляд та затвердження міської ради.

Читайте також: У Ковелі прийняли бюджет міста на 2019 рік

Призначили тимчасового перевізника на міському автобусному маршруті загального користування № 26 «вул. Левицького – вул. Стуса» терміном з 15 грудня 2018 року до 14 березня 2019 року. Погодили умови проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на маршруті №45 «вул. Г. Чупринки – Сільмаш (через Вокзал»), який призначили на 5 лютого 2019 рік.

Затвердили перелік видів громадських робіт, що мають суспільну корисну спрямованість, відповідають потребам міста та сприяють його соціальному розвитку.

Їх організовуватиме виконавчий комітет за участю Ковельського міськрайонного центру зайнятості. До виконання залучатимуть зареєстрованих безробітних. Фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Підтримали план підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, який передбачає напрацювання документів: про затвердження норм витрат та використання води на полив присадибних ділянок; про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Ковеля.

Взяли до відома інформацію про функціонування міського господарства в осінньо - зимовий період 2018–2019 років.

Прийняли низку рішень з житлових, містобудівних, комунальних, соціальних та питань захисту прав дітей.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024