стрічка

У Камені-Каширському підняли прапор Військово-Морських Сил України

12 Грудня 2018, 16:49
На Волині підняли прапор Військово-Морських Сил України 1382
На Волині підняли прапор Військово-Морських Сил України

На фасаді Камінь-Каширської райдержадміністрації майорить прапор Військово-Морських Сил України, що символізує підтримку військовополонених моряків.

Інформує прес-служба Камінь-Каширської РДА.

За участі керівництва району, духовенства, учасників антитерористичної операції, трудових колективів та громадськості під стінами установи 11 грудня відбулася акція на підтримку військовополонених моряків, що перебувають під судом Російської Федерації. Тож відтепер і Камінь-Каширщина долучилася до всеукраїнських настроїв.

«Дорогі краяни! Події в Чорному морі розвивались стрімко, хоча ніщо не віщувало збройного конфлікту. У Євросоюзі заявили, що Росія повинна звільнити Керченську протоку для проходу кораблів. У НАТО запевнили, що підтримують суверенітет і територіальну цілісність України і закликають Росію припинити ескалацію.

Сьогоднішня акція покликана підтримати військовослужбовців Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які 25 листопада потрапили в полон. Маємо надію на їхнє безпечне повернення на Батьківщину, а також безумовне повернення нашій державі військових суден. Боротьба триває. Слава Україні!», – виступив голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук

Тож право підняти Державний прапор України та прапор Військово-Морських Сил Збройних Сил України надали учаснику АТО Сергію Фінюку.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Любомльщина долучилася до всеукраїнської акції на підтримку полонених моряківШачани долучились до акції на підтримку військовополонених моряків, що перебувають під судом в РосіїУ Луцьку відбулася акція на підтримку полонених моряківУ Ківерцях підняли прапор ВМС України на підтримку полонених моряківУ Ковелі відбулася всеукраїнська акція на підтримку полонених українських моряківУ Ратному влаштували акцію на підтримку військовополонених моряків. ФОТО.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024