стрічка

Школа Шацької ОТГ отримала новий автобус

11 Грудня 2018, 16:00
978

Чергову партію останніх у цьому році трьох шкільних автобусів отримали Зарічанська, Прилісненська та Шацька об’єднані територіальні громади. Жовті автобуси працюватимуть на благо громади відсьогодні, 11 грудня.

Загалом, упродовж 2018 року на умовах співфінансування придбано 9 шкільних автобусів, загальна вартість яких становить більше шістнадцяти мільйонів гривень, у тому числі, із державного бюджету – майже одинадцять мільйонів, із місцевого – більше п’яти. Усі шкільні автобуси підвозитимуть учнів до опорних закладів загальної середньої освіти, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

У 2016-2018 роках придбано 69 шкільних автобусів на загальну суму 114 мільйонів гривень. Підвезення забезпечено для 3 498 здобувачів освіти із 414 населених пунктів області.

Реформа в освіті – процес довгоочікуваний і водночас непростий. Зважаючи на те, що освітня галузь дотична до кожного громадянина нашої держави, маємо усвідомлювати відповідальність за кожен крок, який наближає нас до успішної її реалізації. Органи виконавчої влади на усіх рівнях зробили усе можливе для того, щоб шлях до навчання був найбільш комфортним.

Як повідомили в Шацькій ОТГ, автобусом для своїх потреб користуватиметься опорний заклад НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія смт Шацьк».

Коментар