стрічка

До Луцька передали іграшки, які шили на Донеччині, аби допомогти онкохворим волинянам

10 Грудня 2018, 15:15
«Тепла іграшка надії» 1166
«Тепла іграшка надії»

Вже втретє Волноваський район Донецької області бере участь в акції «Тепла іграшка надії». Цьогоріч вони передали кілька сотень виробів ручної роботи до Луцька, аби продати під час ярмарку та допомогти діткам, які хворіють на рак.

Методист інформаційно-методичного центру управління сім’ї, молоді та спорту Олена Левітова розповіла про те, що понад тридцять шкіл Волноваського району долучилися до п’ятої благодійної акції «Тепла іграшка надії». Іграшки, які діти шили для ярмарку уже у Луцьку, а придбати їх можна буде 15 грудня в торгово-розважальному центрі ПортCity. Усі виручені кошти від заходу передають Благодійному фонду «СТОПРАК».

Окрім того, донеччани проведуть й свій маленький міні-ярмарок, аби додатково зібрати кошти. Цьогоріч до акції долучилися діти з луцьких шкіл та содочків, майстри з Ковеля, Острога, Києва та Ірпеня.

«Для нас великим показником довіри є те, що стільки людей з різних куточків України приєднуються до благодійності», — зазначила Президент БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Цього року іграшки вартуватимуть від 25 гривень. Також, організатори сформували кілька десятків вишитих наборів (з шести кулькок), які можна дарувати друзям й колегам, а їх ціна становитиме від 300 гривень.

Долучитися до акції й залишити іграшки можна з щодня 10 до 22 години до 13 грудня на рецепції у GeneratorCity (ролером).








Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024