стрічка

Як у Ковелі привітали військових з Днем Збройних Сил України

07 Грудня 2018, 12:35
У Ковелі привітали військових з Днем Збройних Сил України 1356
У Ковелі привітали військових з Днем Збройних Сил України

6 грудня відзначили День Збройних Сил України.

Голова районної державної адміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло привітали особовий склад Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату з нагоди Дня Збройних Сил України, – про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

Під час привітання згадали останні обурливі дії військових сил північно-східного сусіда в Керченській протоці стосовно наших моряків, і висловив надію, що останніх вдасться якнайшвидше повернути додому.

«У країні – воєнний стан, і хоча ми не в переліку десяти областей, де він уведений, усі ми розуміємо, що робота за військовим напрямком активізувалася по всій території України, в тому числі і на Волині. Бо армія має зміцнюватися! Держава має бути готовою до різних варіантів розвитку подій! Але, простою мовою кажучи, за втіленням високих стратегічних планів стоїте ви, командири і рядові військовослужбовці, зрештою, звичайні люди зі своїм життям, проблемами і клопотами, радощами і гараздами! Тож бажаю усім вам, щоби все складалося якнайкраще як на вашій службі, так і в повсякденному житті», – сказав Віктор Козак.

На завершення, відбулося нагородження почесною грамотою голови райдержадміністрації та голови районної ради заступника військового комісара – начальника мобілізаційного відділення Ковельського ОМВК Валентина Прищенка.

 










Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром