стрічка

Волинський хоспіс хочуть переселити

06 Грудня 2018, 17:21
хоспіс можуть переселити з Луцька 1262
хоспіс можуть переселити з Луцька

Волинська обласна лікарня хоспіс для важкохворих невдовзі змінить місце розташування. Нині заклад діє в Луцьку, в одному з приміщень обласного онкодиспансеру.

Колись саме у цій двоповерховій будівлі хворі отримували хіміотерапію. За словами головного лікаря диспансеру Юрія Малімона, нині постала необхідність відновити цей корпус. На реконструкцію уже виділили гроші, які потрібно освоїти до кінця року, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

Через те що хоспіс треба перебазувати, його працівники незадоволені, адже вважають, що заклад розформують. Тому організували збори колективу. За словами працівників, хоспіс мають приєднати до обласної клінічної лікарні й оселити в її корпусі в Боголюбах, що неподалік Луцька.

Працівники хоспісу розповідають, що робота з їхніми пацієнтами потребує спеціальних умов, тому переживають, бо не знають, чи будуть вони у новому місці.

Пацієнти запевняють, що їм у хоспісі добре. Всього їх 25, з яких ходять лише двоє.

На зюори колективу прибув головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор. Він запевнив, що хоспісу є куди переселятися, і для належного догляду та лікування пацієнтів створять всі умови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький перинатальний центр шукає працівників

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024