стрічка

Англійська через скайп: як волинські діти спілкуються з однолітками із Туреччини

06 Грудня 2018, 20:24
Камінь-каширські учні розмовляли по скайпу з турецькими однолітками 1866
Камінь-каширські учні розмовляли по скайпу з турецькими однолітками

У Камінь-Каширському центрі іноземних мов EuroFuture відбулося перше заняття по скайпу із загально-освітньою школою міста Стамбул (Туреччина).

Дійство відбулося сьогодні, шостого грудня, на третьому поверсі приміщення «Все для Дому».  Учні 11-12 років, що навчаються англійської у цьому центрі, спілкувалися англійською з дітьми такого ж віку школи партнера з Туреччини. Заклад цей зветься DOGA KOLEDJE та розташований у місті Стамбул.

Переважно нові друзі питали як звати, скільки років, які у нас захоплення та улюблені речі. Діти по черзі підходили до монітору екрану та мали короткий діалог один з одним.

EuroFuture тільки розпочало співпрацю з DOGA KOLEDJE. Наразі школи обговорюють питання, аби листуватися з дітьми Каменя-Каширського. Тож, обидві школи орієнтуються на довготривалу співпрацю та цікаві проети у майбутньому!

«Ми вже маємо одну сформовану групу, яка розпочала проект PEN FRIEND у Ковелі. В рамках проекту діти писатимуть одне одному листи, які будуть відправлятися поштою. Так, студенти EuroFuture уже готують не лише кольорові та інформативні листи, але й смачні солоденькі сюрпризи нашим друзям», – говорить керівниця проекту Інна Поліщук.

 


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024