стрічка

У Монако помітили дорогий автомобіль луцької пенсіонерки

05 Грудня 2018, 16:32
2395

Автомобіль Rolls-Royce, ціна якого становить близько 350 тисяч доларів, зареєстрований на луцьку пенсіонерку, помітили в Монако.

Відповідно до даних реєстру МВС, авто зареєстровано на Заброварну Марію Ананіївну 1943 року народження – дружину покійного екс-ректора СНУ, професора Богдана Заброварного, — пише «Таблоїд Волині».

Офіційна власниця авто є свекрухою працівниці львівської митниці ДФС , на яку завели кримінал через декларування неправдивої інформації щодо свого майна.

Фото у спільноті Cars Community UA в Інстаграмі зауважив київський журналіст Тарас Середич, який раніше неодноразово звертався до теми справжнього власника цього авто.

«Та це ж знаменитий Роллс-Ройс, який належить свекрусі Олесі Заброварної. Вона ж – начальниця відділу митного оформлення номер 4, Рава-Руська. Але від богемного життя відмовитися схоже складно, тому замість українських доріг Роллс-Ройс із загадковим драйвером курсує тепер по найбагатших країнах Європи.

Чи бачили ви це авто в Україні ? Може, знаєте водія ? Бо начальниця з митниці Олеся Заброварна наперекір каже, що за кермом їздить не вона», – написав журналіст.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024