стрічка

Як у Шацькій школі-гімназії ярмаркували і збирали кошти на благодійність

05 Грудня 2018, 17:00
Ярмарок у Шацькій школі-гімназії 1205
Ярмарок у Шацькій школі-гімназії

Вже стало традицією в ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк проводити ярмарок солодощів. Цей навчальний рік не став виключенням: у понеділок, 3 грудня, ця подія знову згуртувала всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громаду. В цей день тут було гамірно і метушливо, а ще весело і цікаво. Тут вирував справжній український ярмарок: дівчатка і хлопці у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у приготування якого було вкладено не тільки старання, вміння і працю, а ще й часточку душі кожного з учасників. Продавцями були самі діти – і в цьому вони проявили неабиякий хист.  

На першій великій перерві шкільні коридори нагадували мурашник. Розпочався ярмарок. Кількість та різноманіття смаколиків задовольнило би будь-якого гурмана – торти, пироги, тістечка, печиво, пряники найрізноманітніших видів та форм, рогалики, вафлі, желе – чого тільки не було!

Зійшлося багато покупців, серед яких були і учні, і батьки, і вчителі, і адміністрація школи. Кожний прилавок оточувало багато бажаючих придбати смакоту. Ярмарок тривав на двох великих перервах, впродовж яких столи-прилавки швидко стали пустими, а всі його учасники повернулися до своїх буденних справ.

Зібрані на ярмарку кошти будуть використані на благодійність.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024