стрічка

Лучан кличуть на цікавий діалог із досвідченими журналістами

04 Грудня 2018, 13:36
Лучан кличуть на цікавий діалог із досвідченими журналістами 880
Лучан кличуть на цікавий діалог із досвідченими журналістами

У бізнес-академії РМВА відбудеться майстер-клас  від Юлії та Віталія Голубєвих у рамках проекту з корпоративної соціальної відповідальності «Живи відповідально!»

На цікавий діалог із двома досвідченими журналістами запрошують всіх охочих 4 грудня о 17:00 в РМВА.

Спікери Віталій Голубєв та Юлія Новак-Голубєва поділяться лайфхаками з життя, які допомагають бути ефективними та реалізованими.

Про що майстер-клас?

  • «Від інстаблогу – до книги: презентація «Щоденника мами» – спікерка Юлія Новак-Голубєва.
  • «Як НЕ встигати все потроху: поради з професійної та особистої ефективності для тих, хто працює з інформацією» – спікер Віталій Голубєв.

Вхід вільний! Щоб потрапити на зустріч, потрібна реєстрація на САЙТІ.

Довідка

Юлія Новак-Голубєва

Журналістка, блогерка, мама трьох донечок. Авторка книги «Щоденник мами». За освітою філософ-релігієзнавець. Закінчила Національний університет «Острозька академія», згодом там само – аспірантуру. Працювала викладачкою кафедри релігієзнавства і теології.
Член
киня Національної спілки журналістів України.

Віталій Голубєв

Журналіст, редактор, медіатренер. Автор чотирьох книг для журналістів. Головний редактор Видавничого дому «ОГО» (Рівне). Викладач кафедри журналістики Національного університету «Острозька академія». Керівник Школи універсального журналіста та Всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!». Секретар з навчальної діяльності Національної спілки журналістів України.
 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024