стрічка

Рожищенські школярі зачитали реп про вакцинацію. ВІДЕО

04 Грудня 2018, 13:20
1549

Комунальний опорний навчальний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 міста Рожище» долучився до флешмобу, в якому популяризують вакцинацію. Учні 2-А класу зняли відео, на якому читають реп про важливість щеплень.

Відео розмістили на ютуб-каналі громадської організації «Батьки за вакцинацію»

«Запрошуємо заклади загальної середньої освіти долучитися до участі у освітньому проекті «Флешмоб-конкурс у школах». Проект «Флешмоб-конкурс у школах», який триватиме протягом вересня-грудня 2018 року, спрямований на покращення обізнаності дорослих і дітей про користь щеплень та підвищення рівня імунізації дітей в Україні, як важливу умову збереження здоров’я та життя людини», – повідомляють організатори флешмобу.

Участь у конкурсі можуть взяти класи, школи або групи учнів. 

«Запрошуємо тебе та твоїх однокласників взяти участь у «ФЛЕШМОБ-КОНКУРСІ» про щеплення! Що треба зробити? Разом зі своїми однокласниками, батьками та вчителем придумайте ідею креативного відеороліка про користь щеплень», – додають вони. 

Аби взяти участь у флешмобі, необхідно записати відеоролік на телефон, планшет або будь-який інший гаджет та надіслати його на електронну пошту [email protected].

Організатори розмістять ваш відеоролік на Youtube-каналі https://www.youtube.com/channel/UCR8b.

Переможці конкурсу визначаються шляхом голосування на Youtube-каналі Конкурсу, за кількістю позначок «подобається». Переможцями Конкурсу стають три учасники (школи, класи або групи учнів), що отримали найбільшу кількість голосів. Переможці отримають спеціальні цінні подарунки та дипломи. Конкурс проводиться протягом вересня-грудня 2018 року. Результати Конкурсу будуть оприлюднені 19 грудня на сайті https://bzv.org.ua та Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/bzvorgua/ Подробиці Конкурсу – за телефоном (044) 592 50 82 та [email protected].

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024